top of page
  • Writer's pictureThe Baker

Avocado Cheesecake

Ce faci daca ai avocado în frigider si iubesti dulciurile? Deseeert!


Eu am dat startul deserturilor facute la rece, si încep cu un cheesecake super cremos, care merge în toate felurile, pentru toate gusturile. Dintr-un avocado si o cutie de mascarpone am facut doua mini torturi si doua cupe mari, pline cu deliciu, pe care l-am combinat cu capsuni proaspete.


Pentru crusta am folosit un pachet de biscuiti digestivi, zdrobiti, pe care i-am combinat cu 50 de grame de unt topit. Separat, am facut piure un avocado marisor, copt numai bine, si l-am combinat cu o lingura de suc de lamâie si putina coaja rasa.

În alt bol am mixat 300 de grame de mascarpone cu 3-4 linguri de zahar pudra (în functie de preferinte), si o lingurita de pasta naturala de alune de padure. Apoi am combinat cele doua creme si am turnat peste crusta de biscuiti, fie în inel pentru tort, fie în cupa pentru desert, nu conteaza, este la fel de gustos.

Înainte de a ma bucura de prajitura, am lasat-o câteva ore la frigider, ca sa devina usor mai ferma. Dar ramâne foarte cremoasa!

Puneti peste cheesecake ce pofteste inima. Eu am pus capsuni, fulgi de migdale, iar lânga, am împrastiat niste cirese, în semn de prosperitate.

93 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page